Diamond Deluxe Vibrator

av Intimera den 11 maj 2010

Diamond Deluxe sexleksak Betyg: (9/10)
Skriven av: Sheila Kvinna
Typ: Vibrator, hård stav
Produktinformation: Diamond Deluxe

När jag sa till om att jag gärna ville prova recensera den tänkte jag att det nog är en vanlig slät stav som funkar som alla andra vanliga hårda stavar som finns i leksaksdjungeln. Så fel jag hade!
För det första så är den riktigt snygg! Många dildos ser lite konstiga ut, antingen är de verklighetstrogna (inget fel på det) och det känns nästan som man kan vänta på det verkliga istället (dildos används ju i brist på äkta vara eller för att få det där extra) om de inte hade haft de där härliga vibrationerna som vissa av dem har. Sedan har vi de som är designade att se så extravanganta och exceptionella ut som möjligt så det nästan tappar vitsen. Spännande? Absolut, men denna stav jag fick nöjet att prova är stilren, inga konstigheter och som sagt riktigt snygg!

Ytan är inte så slät och glansig som jag trodde, den är matt och lite sträv (som sammet ungefär) vilket ökar känslan när man leker med den, den känns inte lika “kall”. Den spetsiga toppen gör vibrationerna mer koncentrerade när jag stimulerar klitoris med den.
En annan sak är att den är vattentät och går således att ha med sig i duschen vilket är optimalt då jag är en sådan som aldrig lyckats komma med duschmunstycket. Min räddning till orgasm i duschen!
Den är lite mindre (13,5 cm lång och 2,4 cm i diameter) och kan användas de dagarna man kanske är lite öm i underlivet (av olika anledningar) och då den inte är knottrig eller kall utan helt lagom slät och skön blir det mindre friktion när man för den ut och in.
Absolut ett prisvärt val (239kr) om man vill ha en lite häftigare stav som man absolut inte behöver skämmas för att plocka fram!

Plus:
+ Den är len, härlig att ta på och att föra in.
+ Att den är vattentät öppnar upp helt nya möjligheter.
+ Den är lite mindre och passar då alla dagar samt är smidig att ta med sig på resor.
+ Bling-faktorn är hög! Har aldrig stött på en dildo med “bling” förut.
+ Den är snygg, svart och stilren. Blir lätt en favorit.

Minus:
– Den är lite liten för mig vissa dagar då jag är van vid lite större dildos.
– Glidmedel är nästan ett krav, beroende på hur våt man hunnit bli innan.

Men på det hela taget var detta ett riktigt bra val och jag kan varmt rekommendera den.

Du kan köpa din egen Diamond Deluxe på Intimera.se

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg

Nästa inlägg