LELO Siri

av Intimera den 20 januari 2011

LELO Siri Betyg: (10/10)
Skriven av: Klumpesnusk Man
Typ: Dildo, vibrator, klitorisvibrator
Produktinformation: LELO Siri

Siri är namnet på en av LELOs mindre men ändå mycket mångsidiga klitorisvibratorer. Den levereras precis som allt från LELO i en enormt smakfull och lyxig förpackning. Inuti den tjocka kartongen ligger den i prydliga fack, ett för själva leksaken, ett för laddaren och ett för övriga saker såsom manualer, garantibevis och en liten satinpåse att förvara Siri inuti.

Precis som med övriga leksaker från LELO har Siri ett inbyggt batteri, och laddas genom den medföljande laddaren. En alltid lika trevlig sak med LELO är att laddarna är standardiserade, och såvitt jag själv märkt passar alla laddarna till de olika leksakerna, oberoende av vilken de tillhör. Siri blinkar sin knappsats under laddning, och en timmes laddning ska enligt LELO räcka till två timmars användning. Vi har inte upptäckt något som motstrider detta påstående.

Siri är tillverkad dels i ett väldigt satinslätt silikonmaterial som täcker spetsen och den ”aktiva” ytan, men även av vit hårdplast på den del som det är tänkt att man ska hålla i. Kontrollerna sköts via fyra knappar – två för att välja styrka, och två för att byta mellan olika vibrationsprogram. Det går även att låsa knappsatsen om man t.ex. inte vill att Siri ska gå igång under transport, eller om man vill låsa leksaken på ett visst mönster och inte råka byta under användning.
Användarvänligheten är som alltid med LELOs saker mycket hög, och bruksanvisningen kräver inte mer än en flyktig genomgång.

Till en början kan Siri verka väldigt liten och nätt, men vi upptäckte att storleken är en stor styrka då den möjliggör att man använder henne även under sex. Att styra in henne mellan kropparna var inget problem, och därmed ge en extra dimension till sexet. En nackdel med detta är att kroppsvätskor har en tendens att kladda ner Siri, och man får vara försiktig så att dessa inte kommer in i laddningsöppningen eller knappsatsen. Vi märkte dock aldrig av några problem med detta.
För det är kanske det enda minuset. Siri är – i likhet med en stor majoritet av LELOs produkter– inte vattentät. Visserligen har LELO relativt nyligt introducerat vattentäta leksaker, men Siri är inte vattentät, och man bör därmed ha detta i åtanke vid såväl användning som rengöring.
(Dock har det visat sig att om man helt enkelt stänger in Siri i en kondom möjliggörs ett slags improviserad vattentäthet)

De sex vibrationsprogrammen är lätta att byta emellan. Ett snabbt knapptryck och man rör sig upp eller ner i listan. När man stänger av Siri återgår hon till standardläget nästa gång man slår igång, dvs återgår till den vanliga vibrationen. Utöver denna standard finns det två stycken pulserande (en snabbare, en långsammare), två intervallmönster (en långsam, en snabbare) samt en som vi döpte till ”musik” vilket är ett slags semi-slumpmässigt mönster. Detta smeknamn kom sig av att leksaken låter lite som om den nynnar för sig själv när detta läge är aktiverat. Ett pyttelitet irritationsmoment när man stegar mellan de olika vibrationerna är dock att när man kommit till det ”översta” så stegar man inte runt tillbaka till början, utan måste trycka sig tillbaka ”ner” genom de olika vibrationerna.

Precis som med LELOs övriga produkter är Siri påkostad. Materialen håller väldigt hög kvalité, reglage och knappar känns rejäla och solida, och själva leksaken känns stryktålig samtidigt som den känns elegant och diskret. Vibrationsdelens satinsläta silikongummi smeker huden väldigt mjukt, och detta tror vi kan vara en stor fördel om ens klitoris är extra känslig.

Siri kostar 749 kronor hos Intimera. Både jag och Ami känner att även om detta är mycket pengar för en sexleksak så är den precis som övriga leksaker från LELO helt och hållet värd detta belopp. Nedan listas olika plus och minus, och dessa är i princip identiska med övriga LELO-recensioner som gjorts.

Plus:
+ Lyxig
+ Liten och behändig
+ Inbyggt batteri
+ Hög kvalité
+ Smakfull förpackning
+ Starka vibrationer
+ Låg ljudnivå
+ Mångsidig användning

Minus:
– Dyr
– Ej vattentät (dock kan detta som sagt lösas medelst kondom)

Sammanfattning: En elegant och mångsidig liten klitorisvibrator som man kan ha trivsamt med antingen på egen hand eller tillsammans med någon man tycker om.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg

Nästa inlägg