Fetish Fantasy – Koppel & halsband

av Intimera den 18 maj 2011

Fetish Fantasy - Koppel & halsband Betyg: (8/10)
Skriven av: Klumpesnusk Sheila Female
Typ: Bondage, rep, remmar, tejp
Produktinformation: Fetish Fantasy – Koppel & halsband

Trots att jag egentligen är rent av motvillig till både koppel och gagballs i och med att jag får panik och kväljningar när sådant placeras på mig så bad jag om att få recensera Fetish Fantasy – Koppel & halsband .
Jag är satt på halsbandsträning av Herrn och då det gått så bra med vanliga halsband som jag kortat av mer och mer så ville jag pröva att ha ett bredare, mer riktigt för ändamålet.

Min första tanke när jag fick hem det var att det ju inte var kardborrefästning så om jag skulle få panik skulle jag tyvärr inte kunna få av det så snabbt som det skulle behövas.
Men det mildrades lite i och med dess mjuka mocka och det faktum att det var rosa. Ja, design och ögonens tycke har stor betydelse för hur jag tycker om saker och ting, då jag tycker om rosa så var detta alltså en fördel.
Jag var orolig för att halsbandet skulle färga av sig eller orsaka någon form av allergisk reaktion, kanske skulle jag vara alldeles rödrosa kring halsen och se ut som jag råkat ut för ett övergrepp av något slag.
Men så blev det då inte alls.

Kvällen kom och jag fick tillfälle att prova. Jag sa till Herrn att jag inte trodde jag skulle kunna ha på mig det mer än 30 sekunder nu första kvällen. Ack så fel jag hade!
Två timmar satt det på! Det gick över förväntan och jag tror det beror på att materialet var lent och själva halsbandet var inte så stelt som exempelvis ett i läder.
Det enda som kändes var att det blev lite varmt, men det är på intet sätt konstigt då det sitter så tätt mot huden och mocka är ett värmade material. Det brändes inte, det var inte obehagligt, det blev bara lite varmare.
Så halsbandet tyckte jag mycket om, det kommer att få sitta på närhelst jag har möjlighet.

Kopplet som följde med reagerade vi på lite, det var mycket kort. Går jag och Herrn bredvid varandra så kan han inte gå avslappnat med armen ned längs sidan medan han håller i det utan kopplet får hänga löst tills jag kan behöva korrigeras av någon anledning.
Så det hade gärna fått vara lite längre. Dessutom så släpper även det färg, som vi upptäckte när Herrn rappade till mig på skoj och det lämnade en rosa rand på mina svarta byxor.
Nu är det inte meningen att piska med kopplet, även om det är bra om det håller till lite allt möjligt, så det ger vi inget minus för.

Plus:
+ Setet är fint rosa.
+ Halsbandet är mjukt och följsamt.
+ Det går att ställa om upp till 48cm för de med lite bredare hals.
+ Möjligheten att samla tillbehör i samma serie och färg.

Minus:
– Kopplet är aningen för kort.
– I och med att det går att ställa om så mycket i omkrets blir det alldeles för mycket halsband över som känns lite dumt i nacken och gör att det gärna vill vrida på sig så det ser lite dumt ut då ringen inte längre är rakt fram.

Jag tycker dock mycket om detta set och ser fram emot att samla och prova resterande av de rosa Fetish Fantasy produkterna!
Så jag ger betyget hela 8 av 10 trots allt.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg

Nästa inlägg