Jellyvibrator Lavender

av Intimera den 08 juli 2013

Jellyvibrator Lavender Betyg: (10/10)
Skriven av: Klumpesnusk Male
Typ: Vibrator
Produktinformation: Jellyvibrator Lavender

Idag har turen kommit till en rätt stor, lavendel-färgad Jelly-dildo. Det här är hundra procent budget-dildo. Den är stor. Den är mjuk. Den har en steglös (och förvånansvärt tyst) vibrator. Den är lavendel-färgad. Den blir din för relativt blygsamma 159 kronor.

Är den värd det?

Ja, det tycker vi. Den ser ganska grotesk ut, men Blanka hade trevligt med den och tyckte den var prisvärd. Den påminde henne om glädjen med den där första dildon, för det här är en riktig Old-School leksak. Den är verkligen definitionen av “billig jellydildo” men det är lite av en standardgrej som ska ingå i leksakslådan. Den är leksaksvärldens kött och potatis – inte elegant, inte sofistikerad eller särskilt nyskapande men den utför arbetet och passar de flesta. En bonus med att den är såpass böjlig och stor är att det går utmärkt att böja den så att den mjuka spetsen fyller fittan men ändå vibrerar mot klitoris.

Har du en begränsad budget och vill ha en rejäl jellysak tror vi att den här kan passa dig. Den är blygsam i pris och man får mycket (no pun intended) dildo för pengarna. Den har en hemsk förpackning, men det är ju innehållet som räknas. Den tar helt vanliga AA-batterier, såna kan man köpa uppladdningsbart och sen är den redo för lite action. Ha den i lådan bredvid sängen, eller var du nu förvarar dina leksaker, och sen när den blir lite åldersstigen och börjar svettas (som alla billiga jellydildosar gör förr eller senare) slänger du den och köper en ny. Priset är som sagt ganska lågt.

Sammanfattning: Det här är en fullpoängare! Den är egentligen ful och ganska gräslig, men hur mycket man än vrider på den kommer man inte undan att den gör precis det den ska – och den är väldigt prisvärd! Den är skön både med och utan vibrator, och priset trumfar det hemska utseendet. Rekommenderas!

Plus:
+ Stor om man gillar det
+ Mjukt jelly som ändå känns bra
+ Godkänd vibrator med lätt inställning
+ Förvånansvärt tyst vibrator
+ Inget krångel, bara kör!
+ Kitschig färg
+ Billig!

Minus:
– Den är ganska ful
– Begränsad livstid som med alla billiga jellydildos

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg

Nästa inlägg