Thunder Bunny

av Intimera den 17 juli 2013

Thunder Bunny Betyg: (8/10)
Skriven av: Mandy Male
Typ: Rabbit / Sleeve
Produktinformation: Thunder Bunny

En ny favorit som har tillkommit i min lilla låda som både jag och Kalle uppskattade (även om han tykte att det var lite obehagligt i början) så är den en rosa sleeve från Intimera.

Denna Thunder Bunny som är gjord av rosa silikon är väldigt skön för tjejer som gärna rider sina hingstar eller vill piffa till en kär dildo som tyvärr saknar klitorisvibrator. Den kraftiga lilla bullet’en som man sätter i har bara ett vibrationsläge men det räcker långt då den är väldigt stark! Den drivs av 3 batterier som följer med vid köpet och man får även en extrauppsättning med batterier så att man kan börja leka en lång stund på en gång. Varför vänta!?

Det enda felet som jag kan komma på den den är att den var lite knepig att sätta på. Vi fick använda oss av en del glidmedel för att det inte skulle strama för mycket i Kalles kuk (stackaren, den får stå ut med mycket den…) men efter att ha krånglat på den så satt den kvar och var inte i vägen eller liknande. Så den gav mig härliga orgasmer när jag red och Kalle höll emot den lilla rackaren. Den funkar nästan ännu bättre när man kör den gamla hederliga missionären då den ligger emot klittan riktigt ordentligt. Fast det beror ju även på hur ens fitta är konstruerad. Vissa klittor sitter lite längre upp eller ner än andra.

Allt som allt:

Plus

+ Stark vibrator! Massor av pluspoäng för det!

+ Enkel att rengöra. Bara att pilla ut bulleten och skölja. Använd helst leksaksrengöring!

+ Den klämmer åt kuken så den fungerar även som kukring.

+ Den är snygg!

Minus

– Lite krånglig att sätta på. Det är allt jag kan komma på med denna som är negativt.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg

Nästa inlägg