OVO T1

av Intimera den 24 juli 2014

OVO T1 Betyg: (8/10)
Skriven av: Klumpesnusk Male
Typ: Klitorisvibrator
Produktinformation: OVO T1

Intimera skickade oss en OVO T1 att recensera. Vi var rätt nyfikna på OVOs sortiment då de såg väldesignade ut men inom rimlig prisklass och Intimera var generösa nog att skicka en åt oss.

Leksaken befinner sig helt klart i den övre klassen av sexleksaker. Smakfull förpackning med fokus på produkten och minimalistiskt formspråk. Den känns lyxig också när man väl rivit bort skyddsplasten, tjock kartong som känns en smula exklusiv. Inuti förpackningen är leksaken klämd i formgjuten skumgummi samt en manual stor som ett frimärke. Manualen har även lite garantinformation samt en lista över OVOs övriga produkter. Den är väldigt kortfattad och även om den ger grundläggande information om hur leksaken fungerar kände vi att den kanske var en aning kortfattad.

T1 har inget inbyggt batteri utan kräver ett AAA-batteri. Uppladdningsbart är givetvis det bästa. Våra åsikter om batteriet går isär en smula, Blanka gillar att det är separat batteri medan jag själv tycker det är lite trevligare med inbyggt. Fördelen med löstagbart är alltid att leksaken kan fortsätta leva även om batteriet slits ut, fördelen med inbyggt är en bättre konstruktion utan en skramlig lucka. Våra åsikter om batteriluckan är också lite delade, den känns väldigt billig då den bara är en tunn plastbit som täcker batteriet samt att dess konstruktion inte är helt lysande pga lite vassa fogar och kanter. Det är inget som stör vid användande men förtar en del av lyxkänslan.

Övrigt är dock en trevligt utformad leksak som ligger bra i handen vid ensamlek. Jag upplevde dock att den blev svår att hålla när jag skulle använda den på Blanka men det är subjektivt och kan vara nåt som andra inte märker. Leksaken har bara en knapp, den fungerar som en vipp-brytare för plus och minus. Den gör allt, slår av och på leksaken, ändrar styrka samt vibrationsmönster. Det är en smula mycket att klämma in på en ganska liten knapp och det är ganska svårt att hantera den. Speciellt med kladdiga fingrar eller i stridens hetta. Vi är lite delade också på dess ljudvolum, jag tycker den är förvånansvärt bullrig för att vara så liten medan Blanka inte känner att den är det. Dock tror vi att det kan vara den plastiga batteriluckan som förhöjer skramlandet, kanske kan man fixa det med en strategiskt placerad pappersbit som dämpning? Vi har ej testat detta dock.

Den ger ifrån sig en trevlig vibration som Blanka upplevde var mysig. Dess format lämpar sig för att lägga mellan blygdläpparna i trosorna och trots att Blandas kropp, på grund av p-piller, är trögstartad när det kommer till kåthet så blev hon efter en stund upphetsad av denna leksak.

Det är en fin, trevlig och bra leksak för inte jättemycket pengar. Det är en bit kvar till LELO-klass och kvalité men å andra sidan är det inte riktigt LELO-pris på den heller. Ta exempelvis LELO Siri som vi gillar jättemycket men som kostar tre gånger (!) så mycket som T1. Detta gör T1 till ett riktigt bra val om man vill ha en vettig klittvibrator som inte kommer att tömma spargrisen.

Plus:
+ Snygg design
+ Ligger bra i handen vid ensamlek
+ Hög kvalité till rimligt pris
+ Lösa batterier för lång livstid

Minus:
– Ej vattentät
– Skramligt ljud
– Lösa batterier förtar lyxkänslan en smula

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Skriv en kommentar

Tidigare inlägg

Nästa inlägg